Programmatijden

Vrijdag 24 juni van 19.00 tot 01.00
Zaterdag 25 juni van 10.00 tot 01.00
Zondag 26 juni van 13.00 tot 19.00

Het festivalterrein is geopend van vrijdag 24 juni 18:00 uur tot zondag 19:00 uur.

Locatie

Ons festival vindt plaats aan “De Kuilen” in Son en Breugel vlakbij Eindhoven.

Hoveniersbedrijf Van Wanrooij.
De Kuilen 3D
5694 NM, Son en Breugel

De Camping

Het Familiefestival KuylKamp beschikt over een camping, iedereen met een ticket is welkom om hier te overnachten. Er is ruimte voor tenten, caravans, campers en wat je maar kunt verzinnen.

Omdat de ruimte voor caravans en campers beperkt is i.v.m. brandweervoorschriften dient u het gebruik hiervan bij het reserveren van uw ticket aan te geven. Toezegging van plaatsen gebeurt in volgorde van aanmelding, dus wacht niet te lang met het kopen van uw tickets.

Wanneer je in het bezit bent van een weekendticket kun je het hele weekend komen slapen, mensen met een dagticket mogen ook blijven slapen, zij moeten de volgende ochtend weer uitchecken (of het ticket opwaarderen naar een weekendticket)

Wanneer er genoeg animo is zetten we ook een gezamenlijke tent neer. Wil je hiervoor aanmelden stuur dan een bericht naar info@dekuyl.nl.

Bereikbaarheid

Het KuylKamp Familiefestival is met de auto goed te bereiken. Op de A50 neem je de afslag Son en Breugel en volg je de borden Breugel, je ziet het KuylKamp dan vanzelf aangegeven. Er is meer dan voldoende gratis parkeerruimte.

Wanneer je met het openbaar vervoer komt kun je op Station Eindhoven bus 11 richting Son & Breugel nemen en uitstappen bij de Van den Elsenstraat. Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen.


Het KuylKamp Familiefestival is niks zonder de hulp van de vele vrijwilligers. Kun je een dag of dagdeel komen helpen tijdens de opbouw/afbouw of een van de klus-weekenden dan zijn wij daar erg mee geholpen.

Vrijwilligers

Wij kunnen op de volgende data nog mensen gebruiken:
Schrijf je in voor een of meer van deze dagen via info@dekuyl.nl

 • Werkweekenden 18-19 juni
 • Opbouwdagen 22-23-24 juni
 • Afbouwdagen 27-28-29-30 juni
 • Als u op zoek bent naar meer informatie, meer foto’s of interviews met de organisatie dan kunt u contact opnemen met info@dekuyl.nl

  Familiefestival KuylKamp wordt elk jaar gesteund door een tal van sponsoren. Hieronder vind je een overzicht van de sponsoren die het komend KuylKamp ondersteunen.

  Huisregels

  Wij vinden het enorm belangrijk dat al onze gasten zich veilig en thuis voelen op ons festival. Omdat we ook in de toekomst een gemoedelijk festival willen blijven hebben we een aantal huisregels:

  • Het dragen van een polsbandje is verplicht
  • Betreden ​van het festivalterrein gebeurt op eigen risico
  • Geen alcoholische drank voor mensen onder de 18 jaar
  • Gebruik of het bezit van verdovende middelen en sterke drank is niet toegestaan
  • Wij tolereren geen geweld of intimidatie
  • Open vuur en barbecue kan alleen op de daarvoor aangewezen plek


  Pers

  Als u op zoek bent naar meer informatie, meer foto’s of interviews met de organisatie dan kunt u contact opnemen met info@dekuyl.nl

  Sponsoren van KuylKamp

  Zelf ook sponsor worden, of heb je een goede suggestie? Neem dan contact op via info@dekuyl.nl