Praktische informatie

Algemeen

Het KuylKamp Festival is een driedaags all-inclusive muziekfestival. Voor het 7e jaar professioneel en sfeervol opgezet met als uitgangspunt een vriendelijke toegangsprijs waar drank, eten en de gezellige camping allemaal bij zijn inbegrepen. Een all-inclusive festivalmiddag op de zaterdag is er al voor € 10,- of kom gewoon gezellig het hele weekend voor maar € 42,50! Thuis blijven is écht duurder (en saaier!).

Tijdens het KuylKamp spelen er vele acts met zeer uiteenlopend repetoir. Naast muziek zijn er verschillende activiteiten voor alle leeftijden.In 2012 was er bijvoorbeeld de snorfietsen race. In 2014 was er een heuse doe-het-zelf achtbaan, en 2015 kon je meedoen met een levensgroot Sjef de stunt piloot spel!

Met de opbrengsten van het festival wordt er op de zondagmiddag ieder jaar een speciale feestmiddag voor mensen met een beperking georganiseerd.

De Camping

Het KuylKamp Festival beschikt over een camping, iedereen met een ticket is welkom om hier te overnachten. Er is ruimte voor tenten, caravans, campers en wat je maar kunt verzinnen.
Wanneer je in het bezit bent van een combi-ticket kun je het hele weekend komen slapen, mensen met een dag-ticket mogen ook blijven slapen, zij moeten de volgende ochtend weer uitchecken (of het ticket opwaarderen naar een combi-ticket)

Wanneer er genoeg animo is zetten we ook een gezamenlijke tent neer. Wil je hiervoor aanmelden stuur dan een bericht naar info@dekuyl.nl
Het KuylKamp Festival vind plaats aan De Kuilen in Son en Breugel vlakbij Eindhoven op het terrein van Hoveniersbedrijf Van Wanrooij.

Locatie

Het KuylKamp Festival vind plaats aan De Kuilen in Son en Breugel vlakbij Eindhoven op het terrein van Hoveniersbedrijf Van Wanrooij.

Adres De Kuilen 3D
5694 NM, Son en Breugel

Grotere kaart weergeven

Het KuylKamp Festival is met de auto goed te bereiken. Op de A50 neem je de afslag Son en Breugel en volg je de borden Breugel, je ziet het KuylKamp dan vanzelf aangegeven. Er is meer dan voldoende gratis parkeerruimte.

Openbaar vervoer
Wanneer je met het openbaar vervoer komt kun je op Station Eindhoven bus 11 richting Son & Breugel nemen en uitstappen bij de Van den Elsenstraat. Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen.

Vrijwilligers

Het KuylKamp Festival is niks zonder de hulp van de vele vrijwilligers. Kun je een dag of dagdeel komen helpen tijdens de opbouw/afbouw of een van de klusweekenden dan zijn wij daar erg mee geholpen.
Wij kunnen op de volgende data nog mensen gebruiken:

 • Werkweekenden 3/4 juni en 17/18 juni
 • Opbouwdagen 21,22 en 23 juni
 • Afbouwdagen 26, 27 juni

Schrijf je in voor een of meer van deze dagen via info@dekuyl.nl
Als u op zoek bent naar meer informatie, meer foto’s of interviews met de organisatie dan kunt u contact opnemen met info@dekuyl.nl

Reglement

 • Het is verplicht een polsbandje te dragen.
 • Het is niet toegestaan dat personen onder de 18 jaar alcoholische dranken nuttigen
 • Het volgende is op het festivalterrein niet toegestaan:
  1. Verdovende middelen (drugs/sterke drank)
  2. Strafbare voorwerpen (messen/wapens)
 • De organisatie heeft het recht om controles uit te (laten) voeren op “verboden spullen”

Pers

Als u op zoek bent naar meer informatie, meer foto’s of interviews met de organisatie dan kunt u contact opnemen met info@dekuyl.nl