De zondagmiddag van het KuylKamp

Al enkele jaren organiseert de Stichting FlauweKuyl het bijzondere festival KuylKamp. Dit festival voor het hele gezin staat bol van muziek, vertier, amusement en gezelligheid. KuylKamp Festival is een driedaags evenement dat op zondag wordt afgesloten met een speciale middag voor mensen met een beperking. Zij worden die middag ontvangen en behandeld als echte VIP’s. “Hier thuis, door onze Zara zondermeer gewaardeerd als de tofste meezingmiddag van het Jaar!” aldus een van de ouders.


De gehele middag staan ze in het middelpunt van de belangstelling en er wordt alles aan gedaan om hen een fantastische middag te bezorgen.
KuylKamp Festival wordt ondersteund door een grote groep vrijwilligers. Zij verlenen graag hun medewerking om mensen met een beperking, maar ook hun broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s en zeker ook hun begeleiders een onbezorgde en onvergetelijke middag te bezorgen.

“Gelukkig een festival waar ze niet alléén maar Hollandse hits spelen! We hebben er zelf ook ongelooflijk van genoten!” sprak een van de begeleiders op het einde van de middag, “En alles was uitstekend geregeld voor onze clienten, we hoefden ons nergens zorgen om te maken.

Prijzen

Deze prijzen zijn inclusief eten en drinken.

VIP-ticket € 5,- / elke vip mag gratis één begeleider meebrengen
Volwassenen € 15,-
Kinderen tot 12 jaar € 5,-


Faciliteiten

Het gehele weekend kan er gebruik gemaakt worden van een miva (mindervalide toilet) en is er een afgezonderde verschoonplek. We zijn rolstoelvriendelijk en op de zondagmiddag verzorgen we speciaal taxivervoer voor gehandicapten. Mocht het vervoer naar het festival een probleem zijn, neem dan even contact met ons op.
Heeft u overige vragen over de speciale faciliteiten of heeft u wensen? Laat het ons dan alstublieft weten zodat we onze VIP-Gasten nóg beter van dienst kunnen zijn!

Tickets

De Helden van de buurt hebben een mooie compilatie van deze feestmiddag gemaakt:

Het programma voor dit jaar verschijnt binnenkort op deze pagina.
Voor meer informatie kun je de volgende contactpersonen raadplegen:

Speciale contactpersonen

Bertie van de Boomen (medewerker bij ORO, Deurne e.o.):
bvdboomen@oro.nl of 06-54967004

Auke Holle

aukeholle@outlookcom of 06-37373302

José vd Heijden (vrijwilliger Aksent, Helmond):
marcovanderheijden-t@telfort.nl of 06-20561333

Acts op de meezingmiddag